woensdag 7 november 2012

Wat ik niet mag plaatsen......

Ik ben druk, ja erg druk. Dat snappen jullie vast wel want het is bijna 5 December. En ja, dan wil ik dus iets maken. En daar ben ik druk mee. Inmiddels een paar kadotjes klaar. En helaas mag ik die hier niet plaatsen. Dus nog even geduld.
Maar ik heb nog wel meer gedaan de afgelopen periode.
De broeken voor de jongens gaan hier weer onder de naaimachine door voor kniestukken. Of een hele nieuwe broek. Ik ben een trui aan het breien voor Timo. En heb al weer een bestelling voor een trui voor Joran. Sokken willen ze hier ook. En dat is dan een lekker werkje voor de avond. Want dan kan ik toch niet meer goed naaien en breien doe ik met de ogen dicht nog.
Dus ja er staat van alles op de pen en in mijn hoofd om te doen.
 Anneke had een bus pringles soldaat gemaakt, ik denk zelfs
meerdere bussen, maar daar kreeg ze dus een luidsprekertje bij die je op een bus kon plaatsen. Ik ben ik niet als ik daar weer een leuk project bij zag. En de haak naalden er maar weer bij en haken maar. En zie, dat is toch veel leuker dan een bus met pringles er op?

 Bovenstaand rekje heb ik gekocht bij Xenos en daar hang ik nu mijn zelf gemaakte sleutel of tas hangers aan. Maar ik heb weer wat nieuwe dingen gemaakt. Zo zijn er de kleine envelopjes waar je dus een munt voor de winkel wagen in kunt doen. Of aan je tas hangen voor naar de kerk en daar je collectegeld in doen. Lijkt weinig maar een briefje kun je best zo klein opvouwen dat het past.............(lekker puh)


Zo maakte ik nog wat hartjes hangers. En een loliefant. Waarvan Matthias al snel opmerkte: maar Oma hij heeft maar drie poten!
En dat klopte inderdaad. Maar drie poten ! Ik vond later de vierde in mijn mand met handwerk spullen. Dus ik had er wel vier gemaakt maar er maar drie aangezet. Hoe dom kun je zijn.......
Maar ik blijf bezig en dat verzet mijn gedachten.