woensdag 12 januari 2011

Lekker aan de gang.

De afgelopen week weer lekker aan het naaien geweest. Buiten mijn verplichtingen die ik heb ook gewoon tijd om te naaien en af en toe wat te haken of breien. Ik merk dat ik toch wel wat pijn in mijn schouder en hand krijg van het breien dus nu probeer ik dat wat te doseren. Ik moet alleen nog de mouwen voor de trui van het oudste kleinkind. En dan kan ik weer even mij ori├źnteren op een ander brei werk. Wie weet worden dat wel sokken al weet ik nog niet hoe je dat moet doen.....
Maar de paarse trui van hannah wordt met plezier door haar gedragen.

Ik vond trouwens om mijn foto-toestelletje nog een foto van mijn speldenkussen die ik gemaakt had voor de swap enige tijd geleden. Daar had ik nog nooit een foto van geplaatst. Het was een klein lieveheersbeestje wat je lekker aan je schaar kunt klikken.

Deze week heb ik een cadeautje genaaid voor mijn oppaskind Bente die 5 jaar wordt en helemaal gek is op roze en paars, en op hartjes. Ik had deze week een hartje voor haar gehaakt toen ik bij haar was en ze was er helemaal verliefd op....zei ze!

De beide kanten erop. Op zich is dit een makkelijk patroon wat je zo in elkaar zet. Helemaal als je hier kijkt. Daar wordt het stap voor stap uitgelegd. Trouwens een hele leuke site.
Nu heb ik weer de deken voor sem om mijn machine liggen en heb ik mezelf voorgenomen om daar eerst mee verder te gaan tot hij af is. Anders komt er steeds weer wat anders tussen. Alhoewel ik die hebbedingen maken wel erg leuk vind.

Ik heb trouwens ook mijn hart voor mijn swap partner af maar ja die mag ik hier niet laten zien......Sttttttt

2 opmerkingen:

  1. Dat lieveheersbeestje is lief!
    En die tas voor Bente ook trouwens, ik ben benieuwd naar haar reactie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb m'n hartje ontvangen hoor! Wat istie leuk!!! Dank je wel, ik ben er heel blij mee en ik ga er een mooi plekje voor zoeken! Het was echt een verrassing gister toen ik thuis kwam want ik had nog niets verwacht! Je hartje maakte m'n hele dag goed, zware dag op het werk, dus het kwam goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen