vrijdag 26 november 2010

Siggy,s en andere dingen.

De afgelopen weken twee verjaardagen gehad van twee kleinzoons. Die zijn dus 5 en 4 geworden. Daar moesten we natuurlijk bij aanwezig zijn....
Ik kreeg weer een paar siggy,s en heb er ook terug gezonden .....mij niet heus. Want ik vond dus een enveloppe met inhoud nog op mijn boekenkast liggen. Dus dat ga ik morgen gelijk goed maken. Ik beloof het.
Deze kreeg ik:
Van Siggy
Van Siggy
Van Siggy
Ik ben ook verder gegaan met mijn eigen invulling voor mijn kerst stitchery. Ik heb inmiddels alle 9 blokken klaar. En heb daarna dus 84 vierkantjes van 8/8 cm gesneden en 360 vierkantjes van 3,5/3,5 cm. Die kleine vierkantjes dus alle 360 op de hoeken van de grotere vierkanten genaaid, en de hoekjes afgesneden. Die ben ik nu dus aan de stitchery aan het naaien.
Dus die kan ik nog niet laten zien.
Maar wel mijn 8 ste blok, de 9de moet DH nog op de foto zetten...
twee zingende beren.
Ik heb ook een speldenkussen gemaakt. Hij is nogal groot. Maar ik vind hem wel geslaagd. Helemaal met de hand in elkaar gezet. Lekker werkje voor bij de tv.
Ik heb het patroon gehaald van Haar

Ik ben ook bezig geweest met een krans maken van allemaal zakjes. Ik zag die al eens op iemand haar blog en van de week op het quiltforum.

tot blogs!

2 opmerkingen:

  1. I love your Hexie Caddy Pincushion! Please join the Hexie Caddy Parade here :
    http://pennyshands.blogspot.com/2010/08/hexie-caddy-tutorial.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een enorm speldenkussen is dat? Maar wel heel erg leuk. De poes op de bovenste foto ziet er ook leuk en lief uit.

    BeantwoordenVerwijderen