dinsdag 24 mei 2011

Weer een week voorbij.

Ja, en dan is er zo maar weer een week voorbij. Ik wordt ook een beetje lusteloos van de man die thuis zit en niks kan. Kan eigenlijk geen tv meer zien. Maar kom ook niet echt toe aan andere zaken.Maar toch nog wat gedaan hoor.Twee uiltjes. Eéntje voor mezellef en ééntje voor Anneke.Mogen jullie raden welke voor wie is....haha Gisteren waren de meiden hier om te naaien. En dan lopen ze te mopperen dat ik niet aan het naaien ben. Maar ja, dan wil je beginnen: mam hoe moet dat? Kijk dat werkt nu even niet. En ik moest nogal wat telefoontjes en mailtjes versturen voor onze droom. Dus ik was genoeg bezig.
Maar Arike heeft een rok getekend, geknipt en gezigzagt. Nu moet ze hem nog in elkaar zetten. Maar het is een eenvoudig model dus dat moet lukken. En ze is weer bezig met een krans. Er zijn er ondertussen al een stuk op 5.
Moeten we nodig eens foto,s van maken en neerzetten.
Joke heeft voor Hannah een broekje gemaakt. Die ze gelijk aan wilde houden en niet meer uit doen.
Ze kwam trouwens met een echte bril aan lopen. Alleen zaten er geen glazen in want dan kun je beter kijken! jaja, wijsneus.Voor Arike onze bakker heb ik nog een cupcakeje gemaakt. Gewoon een doosje van xenos en er omheen haken. Je kunt het gebruiken als opberg doosje voor wat knoopjes en bovenop kun je spelden steken. Dus eigenlijk een cupcakespeldenkussenknopendoosje!

2 opmerkingen:

  1. Ik ga kijken of ik bij jou kan reageren Joke, wat maak jeen schattige dingen, die uiltjes en dat cupcackje, ontzettend leuk!Ik kan dus alleen onder anoniem plaatsen.

    groetjes,( quilting) Jeannet

    BeantwoordenVerwijderen