donderdag 7 november 2013

Weer aan de slag.

Zo langzaam aan ga ik weer wat bezig met mijn hobby,s Gaat nog wel lastig met die pijnlijke vingers maar ik doe het gewoon in een lager tempo.
Ik ben dus begonnen met de deken voor Matthias verder in elkaar te zetten. En de top is nu klaar.
Ik heb twee fleece dekens gekocht die ik er tussen ga doen, en dan als achterkant een flanellen laken.
Dan kan hij hem over zijn bed leggen, als sprei, maar ook gewoon gebruiken als deken.
Ik hoop hem volgende week te kunnen dubbelen en dan nog doorstikken. Dat doe ik echt niet met de hand want een naald vast houden is nog een ramp. Maar zo heb ik ook de dekens voor de andere drie jongens gedaan. Dus komt goed.
En ik ben weer aan het haken geslagen. Ik zag bij mijn schoonzus Marjo een mooi patroon voor een omslagdoek. Ik had nog sokkenwol liggen die ik daarvoor wilde gebruiken, Dus ik ben begonnen met het haken volgens dat patroon. En elke dag een poosje haken moet lukken. Zo ben ik dus weer langzaam aan bezig om terug te krabbelen.
Nog reuze moe, en ook futloos. Maar ik heb wel zin om af en toe wat te doen.En mijn nagels zijn nu voor de tweede x aan het loslaten. Dus dat werkt ook niet echt lekker. Maar weer genoeg ideeën om uit te gaan voeren.  Nu nog de fut en energie er voor dan komt het weer helemaal goed.


2 opmerkingen:

  1. Wauw mooi patroon voor de omslagdoek zeker in combinatie met deze wol!
    Dikke knuffel Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn stukje bij beetje gaat het weer de goede kant op, gaaf die deken, dat gaat hier dus niet lukken, lang achter het machien zitten gaat niet, dus ik haak......

    BeantwoordenVerwijderen