vrijdag 6 december 2013

We gaan langzaam aan...

Afgelopen weken dus langzaam aan door gegaan.
Elke dag een steekje maakt een hemdsmouw in een jaar. Maar inmiddels is dus de deken voor Matthias klaar. Hij klaagde al dat hij het koud had. En nu is hij klaar en heeft hij het niet meer koud! Zei die zelf! Alleen is hij een beetje te groot vind hij, maar ik heb hem op éénpersoonsbed maat gemaakt en hij slaapt nog in een kleuterbed. Dus ja, dan is hij wat te groot. Maar dat geeft niet kan hij lekker ingestopt worden aan alle kanten.
Ik probeer elke avond bij het tv kijken wat te haken aan mijn omslagdoek. En die wordt gestaag steeds groter. Hij wordt mooi en lekker warm. Zal ik van gaan genieten deze winter.
Zo af en toe haak ik nog een kerstster om ergens op te hangen. Zijn van die leuke kleine dingetjes die je tussendoor kunt doen.
Ook nog even een kadotje voor Matthias gemaakt voor de stinkerdekees. Hij had van de school sinterklaas kleurpotloden en stiften gekregen. Nu heeft hij voor elk een eigen etui.
Morgen wordt het hier gevierd dus het was nog even op de valreep.
Ik had tijdens mijn chemo van Marjo elke keer iets gehaakt gekregen en daar zaten soms hartjes bij. Die heb ik nu in een ketting gehaakt en Joke vond het wel een leuk idee om er lichtjes in te doen.
En dat staat nog gezellig ook.
En dan ben ik dan nu met een nieuw project begonnen. Een groot project dus daar zal ik wel even mee bezig zijn. Maar alles is gesneden en geknipt en de eerste zit in elkaar. Wat? JAAAAA dat vertel ik dan wel eens een andere keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten