maandag 5 mei 2014

We zijn weer lekker bezig geweest.

De afgelopen weken heb ik elke dag (behalve in het weekeind) in de zuurstoftank doorgebracht. Tenminste elke dag 2 uur. En dat is zeer vermoeiend maar ik ben ondertussen wel lekker bezig. Je mag er niets mee naar binnen nemen en van alles moet je af doen. Zoals horloge, sieraden. Geen tablet mee om te lezen, wel gewoon een boek. Of puzzelboekje met een potlood, geen pen. En katoenen kleding dragen. Dus toen ik vroeg of ik dan wel zou kunnen haken, was het antwoord: ja als het katoen is en met een houten haaknaald. Dus ik ben begonnen met kleine haakwerkjes zoals granny,s om een tas te maken. Aangezien je ook geen schaar mag meenemen om de draadjes af te knippen, haak je dus een aantal granny,s aan elkaar. Inmiddels is de tas klaar. En ik heb er een portemonnee bij gemaakt. Maar nadat ik de 24 granny,s klaar had ben ik begonnen met een sprei voor Hannah haar bed. In wit en allerlei roze. Alleen kan ik nu even niet verder omdat een kleur op is en de winkel waar ik het garen koop is dus even dicht. Maar deze week gaat die weer open dus dan kan ik daar mee verder. Ik ben ondertussen wel met nieuwe granny,s begonnen met een afrikaanse bloem. Om een linnen tas die ik jaren geleden heb gekregen mee te gaan op fleuren. Alleen is dat dan weer niet handig in de tank omdat je vier kleuren nodig hebt per Granny en dat is wel erg veel om mee door te haken. Dan krijg je wel enorme knopen. Dus ik ben weer blij als ik weer verder met de sprei kan.
Thuis heb ik me ook nog met van alles bezig gehouden. Zoals de tas af maken. En een andere die ik nog had liggen ook in elkaar zetten. Daar moet dan nog een hengsel voor komen. Dan zal ik die op mijn volgende blog plaatsen.
Een ketting met armband en nog twee andere armbanden zijn ook klaar gekomen.
Ik ben ook bezig om wat blouses waarvan de lange mouwen te kort blijken te zijn na een wasbeurt, om daar dan maar korte mouwen van te maken.
Hannah heeft een nieuwe riem gekregen. En wilde wel even poseren met de riem.
De crochet along deken vordert gestaag. Ik ben gewoon helemaal bij maar heb niet echt nu een foto, dus die komt op het volgende blog.
Als er mensen zijn die belangstelling hebben voor een tas of sieraad dan hoor ik het graag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten