vrijdag 3 september 2010

Naaimachine probleem

Nou en daar zit je dan. Heb je een goede naaimachine doet tie het niet goed!
Dat is eigenlijk al vanaf het begin dat ik hem heb, hij maakt geen mooie steken. Al diverse malen terug geweest en dan afgesnauwd door de verkoopster...... Niet de goede naald, niet het goede garen, niet de goede spanning....enz enz. Zij wist het wel en ik deed het niet goed. Maar het geval wilde dat er tegelijk met mij een andere dame in de winkel stond die het gedoe aanhoorde en toen zei: nou, bij mij heb ik hetzelfde probleem met die machine. Werd ook zei dus nog even afgesnauwd dat ze er dan mee terug moest komen...enz. Toen ik heel nuchter: tja als ze dan ook net zo wordt afgekat als u nu met mij doet snap ik dat ze niet meer komt.
U luistert niet naar wat ik zeg. Ik heb al diverse naalden gebruikt, aan de spanning gedraaid, en hetzelfde garen als u hier heeft. Maar de onderkant ziet er niet uit met elke keer lelijke ophalen aan de draden. En schuine steken.
Nou ik moest het nog maar eens proberen en toen zij stikte was het toch goed? Nou het was niet mooi en niet goed en dat zei ik, maar volgens haar is dat normaal en dan komt er één of ander dom verhaal over een auto....
Dus ik ben reuze kwaad en boos en verdrietig, want nu kan ik niet naaien!!!!
Heb je een dure machine die het niet goed doet, zou je op zijn minst denken dat ze je dan ook helpen om het goed te krijgen wordt je gewoon afgesnauwd en weggestuurd....
Nee, bij de naaimachine winkel in Sliedrecht moet je dus niet wezen.
Ook de andere dame met haar probleem droop af met de staart tussen haar benen...
Wat een service....mijn niet heus.
Dan moet ik maar wachten tot we weer richting emmen komen, maar leuk is het dus niet!

1 opmerking:

 1. Hoi Joke,

  Er is niets zo erg als een naaimachine die niet meewerkt! Ik heb wellicht een beter adresje voor je:
  Klein Naaimachinehandel L J
  Kleiweg 103/B
  3051 GL Rotterdam
  010-4221740
  In de zaak staat een man die zelf de machines repareert!! Echt een monteur met kennis van zaken. met mijn husqvarna en pfaff ben ik er al eens geweest en die draaiden daarna als een zonnetje. En je hoeft ook niet vooraf al zoveel te betalen voor -alleen kijken naar-. Ik zou er eens heengaan. Het is wel betaald parkeren in die straat, maar ik heb dat er wel voorover. Ik ga liever even naar hem toe dan naar de naaimachine winkel in het Alexandrium.
  Succes, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen