maandag 18 oktober 2010

Wat mij zoal heeft bezig gehouden.

De afgelopen week weer lekker aan de gang geweest.
Op vrijdag met jongste dochter naar de handwerkbeurs in Rotterdam. Zoals zovelen.
Een aantal dingen gescoord. Twee lapjes. En een circle cutter. En ons vergaapt aan stofjes, en stofjes. En ook nog wat uitgezocht maar toch niet gekocht. Haha.
Maar het was leuk om te zijn. Daarna uiteraard nog langs de stoffenmarkt. Die er naast was maar aangezien ons geld op was konden we dus niks kopen. Maar goed ook want ook daar liepen wij ons te vergapen.
Ondertussen was er een idee bij mij aan het broeden om eens mijn borduurtjes netjes mee te kunnen nemen. Een aantal dagen over lopen denken hoe ik dat nu zou kunnen doen. Wat handig is en wat niet.
Nu stop ik alles in een te klein mapje wat ik gemaakt heb voor wat naaispullen zodat je niet om het hand zit als je op vakantie bent of onderweg. Maar die is te klein om mijn borduur benodigdheden in te doen.
En dit is het nu geworden.
Van quilten
De voorkant met een borduurtje. Uiteraard!

Het is naar idee van mijn mapjes voor de DS. Alleen doe ik nu in het vak voor de ds de te borduren stof. En in de vakjes waar anders de spelletjes in zouden zitten de kaartjes met borduurzij. Ook kan ik er een draadje door een gaatje heen doen zodat je niet allerlei al gesplitste draden hebt rond slingeren. (en kwijt raakt)
Al met al een productieve week gehad.
Ook op donderdag nog een top in elkaar zitten naaien toen we bij Arike aan het naaien waren.
Van quilten
Daar moet alleen nog een foto van gemaakt worden......(SR?)
Hij heeft geluisterd...
Van quilten
Die top is gemaakt van allemaal 10/10 lapjes die ik heb gekregen via een stoffenclub.
Zo blijft een mens van de straat zullen we maar denken....

1 opmerking:

  1. Je blog ziet er heel mooi uit, en je hebt maar een handig tasje gemaakt voor je borduurspulletjes. Ik loop altijd met een curver bakje rond.

    Groeten Tiny

    BeantwoordenVerwijderen