zaterdag 30 oktober 2010

Al weer een week voorbij.

Wat gaat de tijd toch snel! En wat hebben we het druk.....(haha) Als een klein baasje..
Afgelopen week is Hannah lekker blijven logeren toen haar moeder in het ziekenhuis lag. Op maandag kwam moeders weer naar huis en heeft ze ook hier een aantal dagen doorgebracht. Hier Kun je haar bevindingen erover lezen.
Dus niet veel gedaan maar toch weer wel.
Ik heb wat stichery gedaan. Zoals jullie al hebben kunnen lezen doe ik mee, maar ook weer niet, met de kerst stitchery van Deze dames. Alleen ik wil niet alle stitchery maken zoals zij het hebben. Dus heb ik me niet opgegeven.
Ondertussen heb ik een aantal blokken klaar.
Van Handwerken
Dit is de eerste, zonder engelen vleugels en aureool.
Van Handwerken
Ook aangepast met een Nederlandse tekst er in.
Van Handwerken
Dit wordt mijn middenblok. Een heel andere dan van de club. Van internet vandaan weet alleen niet waar.
Van Handwerken
Van Handwerken
Dit zijn dus mijn blokken. Inmiddels dus 5.
Ik ben ook verder gegaan met de Ark van Noach quilt voor Matthias. Die is nu bijna klaar. Vanavond nog twee biezen er aan vast zetten. Dat doe ik met de hand voor de tv. En dan nog even wassen. Kan hij daarna naar Matthias.
Weer een AFFO dus.
Ik kreeg deze week ook nog een aantal siggy,s.
Soms ben ik gewoon kwijt of ik die persoon er zelf al eentje heb gestuurd.
En als er dan geen email adres bij staat is het lastig om even te reageren.
Maar als het dus niet zo is, dan mijn oprechte verontschuldigingen. Stuur me gerust een reactie en je krijgt hem als nog.
Maar goed dit is de oogst van deze week. Het is zo leuk om bij de post een enveloppe met inhoud te krijgen ;-)
Van Siggy
Van Siggy
Van Siggy
Van Siggy
Ik ben aan het snijden voor de quilt voor ons bed. En kwam dus twee kleine stukjes te kort! Dus ik naar Mabel in Dordrecht, en zij heeft nu de stof achter gehouden om te laten zien aan vriendin en andere dames, of zijn soms van die stof nog een stukje hebben. Anders moet ik voor twee blaadjes van de bloemen nieuwe stof uit kiezen. Jaja, wat zou het nu worden en hoe zou die er nu uit gaan zien....
Met de deken voor Sem ben ik nog niet verder gekomen. Dan moet ik gewoon lekker achter de naaimachine kunnen blijven zitten, en dat was deze week met Hannah er bij niet echt lekker mogelijk. Maar dat geeft niet, komt wel goed.....(wie zegt dat ook altijd...)

1 opmerking:

  1. Ja ik vind jou blokken ook mooi hoor,vooral de poes ,ik meende dat ik al een reactie geplaats had , maar ik zie niets ,dus nog maar een keer.
    Fijn weelend Tiny

    BeantwoordenVerwijderen