maandag 10 februari 2014

Nieuwe week Crochet Along,

Afgelopen vrijdag kregen weer nieuwe toeren op voor de Crochet Along. En ik ben gelijk aan de slag gegaan. Was blij dat er weer een nieuwe was! Maar die was al weer snel af en dan moet je toch weer wachten tot de volgende week vrijdag. Jammer maar ook wel weer leuk.
Niet dat ik verder niets doe, maak je geen zorgen.
Er zijn een heleboel kralen, kraaltjes uitgezocht en gesorteerd.
Ik kan niet tegen door elkaar, helaas. Maar het is niet anders. Dus allemaal weer uitgezocht, lekker rustig achter mijn plekje aan het bureau. Met ondertussen een spel aan waar je elke x bij moet oogsten, dus dat kan dan mooi tussen door. Twee vliegen in één klap.
Ik heb ook nog wat armbanden gemaakt. En ik heb de kettingen die wij mee hadden genomen van onze eerste Amerika reis voor de dames weer opnieuw geregen. Ze bleken toch te kort of het slotje was niet goed. Ondertussen had ik ergens in een kringloop nog zo een ketting gevonden en nu heb ik dus van 5 kettingen er vier gemaakt.
Ik ben begonnen aan een trui voor Hannah. Van lekker zachte wol met pluisjes. Dat breid echt vreselijk. Je hebt er ook van die zachte bedsokken van. Maar lekker breien doe je er niet mee. Ik heb nu eenmaal die wol en heb me voorgenomen om eerst maar eens dingen af te maken en op te maken.
Dus ik had bijna het rug pand klaar maar had toch te veel geminderd voor de de mouwen. Dus ik dacht even een stukje uit halen, maar dan kun je geen steken meer zien om weer op te nemen. Dus maar weer heel het rugpand uitgehaald. En uithuilen en opnieuw beginnen.
Zo had ik een aantal weken geleden van iemand kralen gekregen waar een klein portemonneetje bij zat wat je aan een ketting kunt hangen. Of als sleutelhanger. Dat vond ik wel leuk en er waren nog een paar beugeltjes bij die ik kan gebruiken. Alleen geen patroon, wel genoeg garen en kraaltjes maar hoe moet je die nu maken? Internet afgezocht en bij diverse fora na gevraagd, maar niemand kon mij het vertellen. Dus gisteren maar zelf aan het uitvogelen gegaan. Voorbeeld er bij en dan maar beginnen. Met naalden 0,5 dus lekker dun. En onder de loep lamp anders zie ik het dus niet. En ja hoor na 8 x uithalen en opnieuw beginnen is het gelukt. Wat een gepriegel. Maar ziet er best leuk uit zo. Wat ik deze week allemaal nog meer ga doen? Ik weet het niet, misschien wel de gordijnen voor Anneke naaien want haar muren zijn geverfd dus de gordijnen kunnen opgehangen. En ja, er is altijd nog wel iets te verzinnen wat ik kan gaan doen. Dus voorlopig verveel ik me niet.

2 opmerkingen:

  1. Lekker bezig...... wat een schatje is dat beursje......, fijn Joke dat het weer kan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een lief beursje is dat echt een hebbedingentje grtjs

    BeantwoordenVerwijderen